Arbetet med sidan klart - Serverinstallation inväntas

Nu är allt arbete med sidan klart och alla nyheter är färdiga för nyreleasen. Vi inväntar nu svar från en serverhall om installation. Servrarna har i vilket fall som helst kommit fram enligt besked, så sidan bör komma upp så fort installationen är avklarad.

Vi kommer uppdatera er så fort vi vet något mer.

/Staff

Uppdatering, onsdag: Vi vet inte riktigt vad det är som tar tid, men vi väntar fortfarande på att servrarna ska installeras i serverhallen.

Uppdatering, fredag: Servrarna är på väg upp! När vi har fått tillgång till dem återstår bara lite konfiguration av diverse servermjukvara.

Ny uppdatering!

Eftersom vi inte har haft något nytt att rapportera om fram tills nu så har det varit tyst på nyhetsfronten.
Vi blev p.g.a semestertider (brist på folk) samt andra faktorer som vi inte kunde styra över något mer försenade än vad som var planerat. Nu är underhållsarbetet med servrarna klart och vi är i slutskedet i arbetet med att fixa till de nyheter som kommer att dyka upp på swebits. Vilka dessa nyheter är kommer ni att märka så fort sidan kommer upp igen, vilket kommer att bli i nästa vecka.

Vi tror att de flesta av er kommer att bli nöjda med vad som väntar ;)

/Staff

Donationer

Nu finns det igen möjlighet att donera till Swebits. För tillfället erbjuder vi dock endast donering via Paypal. Klicka här för att komma till donationssidan. Vi fortsätter med samma policy som gamla Staff, varenda litet öre går oavkortat till underhållet och driften av Swebits. Alla donationer, stora som små, uppskattas enormt mycket!

Om man vill ha en stjärna i efterhand kan man donera en "udda" summa (t.ex. 95,32 kr). När Swebits kommer upp igen tar man kontakt med Staff och berättar exakt hur mycket man donerade.

Liten uppdatering

Hej i sommarvärmen! För att uppdatera er lite om läget så håller vi fortfarande på med underhållsarbete av servrarna. Anledningen är att många har semester och få sitter inne vid datorn i det fina vädret. Förhoppningen är att det inte ska dra ut allt för mycket på tiden. Vi hoppas på att kunna bli klara inom en snar framtid, men om det tar några dagar eller ett par veckor kan vi inte svara på. Tills dess, glöm inte solkrämen så syns vi snart! /Staff

RSS 2.0